- Voetreflexmassage

Pedicure Brouwer Amsterdam

Voetreflexmassage

Reflexologie gaat uit van de eenheid van lichaam en geest. De gedachte erachter is dat "ziek zijn' het signaal is van een verstoorde harmonie in die eenheid. Door de behandeling kunnen verstoringen, die zich in het lichaam hebben gevormd, worden opgeheven.   

Organen, beenderen en weefsels hebben allen een reflexpunt op de voeten. Bij een verstoring kan dit tijdens de behandeling merkbaar zijn, door het ontstaan van pijn, prikkelingen, jeuk, verandering van de huid (eelt, transpiratie) en kleurverschil. De punten waar deze gevoelens ontstaan geven aan dat er verstoringen zijn in de energiestroom naar het corresponderende orgaan of lichaamsdeel. Wanneer deze verstoringen zijn opgeheven is het lichaam in staat zichzelf te genezen. Wij genezen dus niet, maar helpen u zelf te genezen. Wij behandelen niet alleen dat gedeelte van de voeten waar zich de klacht of pijn bevindt, maar beide voeten en op die manier de 'mens als geheel'.

     In 1989 begon ik in Amsterdam met de opleiding voetreflexologie, een eenjarige officiële opleiding bij de BER. Na het behaalde diploma besloot ik verder te gaan met de opleiding Pedicure.


Wij zijn vandaag gesloten


maandag 10:00 - 12:00 & 13:00 - 16:00
dinsdag 10:00 - 12:00 & 13:00 - 16:00
woensdag gesloten    
donderdag 10:00 - 12:00 & 13:00 - 16:00
vrijdag gesloten    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    

Cadeaubon

Nog geen verjaardagscadeau? Geef een Pedicure // Voetreflexzone massage cadeaubon!

Kunt u de gemaakte afspraak niet nakomen?

Bel dan minimaal 24 uur van te voren af. Een e mail sturen .Indien u de afspraak niet tijdig annuleert, wordt deze 100 % aan u door belast.

Pedicure Praktijk ++ Tilly Brouwer
Kattenburgerhof 79
1018 KE AMSTERDAM

T.  020-6266112
E.  tillybrouwer@kpnmail.nlDeze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website